How κυπαρισια που θα μεινω can Save You Time, Stress, and Money.

Wiki Article

Στριμωγμένη σε γκαράζ πλοίου η Μυρτώ – «Απαράδεκτη η συμπεριφορά του πληρώματος» καταγγέλλει η μητέρα της

Δείτε έναν ακόμη προορισμό δημοφιλή στους επισκέπτες μας.

Είναι ένα τοπίο με μυστική παρθενικότητα, με αρώματα βουνού και ψιθύρους της θάλασσας, από αυτούς που αρχίζουν να σπανίζουν στην Ελλάδα.

Ο Χριστός είναι η ιδανική επιλογή για να μείνετε αν αγαπάτε τη νυχτερινή ζωή και σας αρέσει να ξενυχτάτε. Την ημέρα μπορείτε να σεργιανίζετε στις κοντινές παραλίες (Να, Μεσακτή, Αρμενιστή) και το βράδυ να μένετε στο χωριό με ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται να οδηγήσετε.

Είναι εξαιρετικής ομορφιάς γραφικό παραθλασσιο χωριό που μοιάζει να ανήκει σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί, ενώ βρίσκεται στη Λακωνία στους πρόποδες του Πάρνωνα. Είναι λόγο δύκολη η πρόσβαση από ορεινό δρόμο γεμάτο στροφές που δύσκολα τον ξανακάνεις παρά μόνο για να φύγεις.

Αποθήκευσε την αναζήτηση σου για να λαμβάνεις άμεσα ειδοποιήσεις για όλες τις νέες ενοικιάσεις κατοικιών που σε ενδιαφέρουν Αποθήκευση αναζήτησης

Για την πρόληψη των προσβολών, συνιστάται να κλαδεύετε τα προσβεβλημένα κλαδιά και να τα καταστρέφετε.

Εκτός από τα παράσιτα, τα κυπαρίσσια μπορούν επίσης να προσβληθούν από διάφορες ασθένειες.

Η παραλία είναι οργανωμένη και θα βρείτε μια προσφορά από θαλάσσια σπορ.

Με εικόνες που παραπέμπουν κυρίως σε νησί – Δείτε τις φωτογραφίες

Ήταν όλα νοικιαζομενα διαμερισματα κυπαρισσια πολύ όμορφα. Πολύ καθαρά άνετα κοντά στη θάλασσα. Η οικοδέσποινα πολύ εξυπηρετηκη κοινωνική προθυμη.

Πάνω στο λοφάκι που υψώνεται στη νότια πλευρά της Παραλίας βρίσκονται τα ερείπια κάστρου, που κάποιες πηγές αναφέρουν ως βυζαντινό, αν και είναι επίσης πολύ πιθανό να αποτελεί τμήμα της οχύρωσης της αρχαίας πόλης.

Στην αρχαιότητα το Κυπαρίσσι ήταν γνωστό με το όνομα Κύφαντα και η ακρόπολή του βρίσκεται επάνω στον λόφο Καστράκι. Τους κλασικούς και ελληνιστικούς χρόνους ανήκε διοικητικά πότε στη Σπάρτη και πότε στο Αργος.

Τα ορεινά χωριά Χάρακας, Λαμπόκαμπος, Πιστάματα διατηρούν στο ακέραιο τον ορεινό χαρακτήρα τους και παρουσιάζουν έντονο αρχιτεκτονικό και πολιτισμικό ενδιαφέρον.

Report this wiki page